Mr Bandit, a banda

Home / Mr Bandit, a banda

Mr. Bandit
Banda

Kemény, ravasz és fergeteges – így hívják a bandánkat! Az akcióink miatt lettünk keresettek, amelyek során a finom falatokért harcolunk! Kívülről jól nevelt kutyák vagyunk, de szabadidőnkben titkos akciókat tervezünk, hogy értékes zsákmányt szerezzünk.

Ismerd meg a banda minden tagját, és csatlakozz hozzánk, hogy új történeteket alkoss a kutyafalatok világában!

 

Ismerd meg a

Mr. Bandit Bandát

GEORGE

Ismerd meg a főnökök főnökét a bandában! Minden akcióból begyűjti a zsákmányt, és csak ő tudja a széf titkos kódjait. Amikor ugat, az összes kutyabandita hegyezi a fülét.

 

 

 

DAVE

A legjóképűbb gazfickó, aki igazi amerikai stílusban tartja rettegésben a jutalomfalat bankokat! A banda legeszesebb tagja – már tudja a válaszokat a kérdésekre, mielőtt meghallaná őket.

 

 

 

LUCAS

Olyan jól kezeli a számokat, mint akár egy csákányt. Ő az egész művelet elemző agya, minden támadást alaposan kidolgoz egy részletes táblázatban.

 

 

 

MIKE

A banda professzora – ő készíti a falatkák titkos receptjeit, éjszaka pedig Magic Mike-ká változik.

 

RADI

Gonosz mosolyával a kapucnija mögött mindenkit elnyom, aminek köszönhetően minden adókérdés repülő sólyom sebességével intéződik el!

 

RUTEK

Látszólag a legjólneveltebb és legszerényebb bűnöző, de ha jobban megismered, látni fogod, hogy egy igazi ördög és huncut!

 

Ismerj meg minket!

A Mr. Bandit Banda

Tetszik a bandánk? Ne habozz – csatlakozz hozzánk, hogy gengszter történeteket teremts, és ismerd meg az újdonságokat az ízletesen veszélyes rágcsálnivalók világában!

 

Bestsellers